We willen de evenementenbranche veranderen in een baken van duurzaamheid. Samen, met The Rubbish Portal als krachtig hulpmiddel, kunnen we verandering stimuleren, recyclingpercentages verbeteren en bijdragen aan een schonere en groenere planeet voor de komende generaties.

Belangrijkste functies

Volg uw circulaire reis

Omarm circulariteit moeiteloos met The Rubbish Portal. De overgang naar een 100% circulair model lijkt misschien ontmoedigend, maar onze innovatieve software maakt de weg vrij voor uw bedrijf. Beoordeel, verbeter en stimuleer je reis met ons.

Organisatoren van evenementen in staat stellen weloverwogen duurzaamheidsbeslissingen te nemen

Onze belangrijkste missie van Rubbish Portal is om de kracht van gegevens en analyses te benutten om specifieke en op maat gemaakte prestatiecijfers te creëren. Hierdoor kunnen organisatoren van evenementen weloverwogen beslissingen nemen en continue verbeteringen doorvoeren om duurzamer te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat resultaten op het gebied van duurzaamheid cruciaal zijn voor de toekomst van onze planeet en Rubbish Portal speelt een cruciale rol in het bereiken van dit doel.

Dashboard met live resultaten

Bekijk je impact in realtime, monitor je verbetering en stel bedrijfsdoelen vast

GHG CO2 trekking

Meet de koolstofuitstoot van uw productverbruik en afval

Deskundige begeleiding bij circulariteit

Krijg hulp om uw recyclingpercentages te verbeteren en uw koolstofvoetafdruk te verkleinen

Gegevens uploaden

Traceer de afvalstromen van uw producten of materialen en hun recycling

Recyclingpercentages meten

Traceer de afvalstromen van uw producten of materialen en hun recycling

Certificaten en rapporten

Download rapporten en recyclingcertificaten voor naleving en marketing

Ontdek de oplossingen

Met onze expertise en jarenlange ervaring in het werken met locaties, fabrikanten, distributeurs en afvalbeheerders, voltooit Rubbish Portal de levenscyclus van materialen en biedt het een allesomvattende oplossing voor uw behoeften op het gebied van afvalbeheer.

Afvalbeheer stroomlijnen op meerdere locaties

Efficiënt afval beheren op meerdere locaties met Rubbish Portal. Traceer, stel doelen en optimaliseer recycling- en verwijderingsprocessen voor organisatoren van evenementen en facilitair managers.

Verbeterde afvaltraceerbaarheid voor distributeurs, fabrikanten en afvalbeheerders

Realiseer end-to-end afvaltraceerbaarheid met Rubbish Portal. Traceer afval van aanlevering tot ophalen, zodat distributeurs, fabrikanten en afvalbeheerders zich aan de regels houden en hun afvalreductie optimaliseren.

Stimuleer samenwerking op het gebied van afvalbeheer

Rubbish Portal vergemakkelijkt de samenwerking tussen belanghebbenden en maakt naadloos afvalbeheer in de hele toeleveringsketen mogelijk. Maak contact met partners, deel gegevens en werk collectief aan duurzame afvalverminderingsdoelen om samen positieve milieuveranderingen teweeg te brengen.

Wil je meer zien?